2 תשובות
אינטרנט
אני אתן לך מתכון של המורה לתיאוריה שלי
להכנת הפסטה:סיר עמוק(לא מנירוסטה),להרתיח מים חמים עם מלח,לאחר שהמים מבעבעים שמים פסטה ומערבבים עד שמרגישים שינוי במרקם עם הכף או נעיצה במזלג(אני ישר טועמת)
שמרי את המי פסטה ואני ממליצה לא לשטוף את הפסטה,מאחר שזה מאבד את העמילן.
הרוטב:לא חשוב הסדר,מעט שמן זית,בצל,רסק עגבניות עם כף סוכר ועגבניות,פלפל חריף או לוותר על זה,אך פיקנטי הכי טוב,פפריקה אדומה או פלפל שאטה גם אש,להוסיף מים חמים בקטנה כדי לפתוח את הרוטב ולבסוף להוסיף 2 שיני שום,תמיד העדיפות היא לשים בסוף כי הטעם של השום השרוף לא מדהים.
מי הפסטה גם מצטרפים לרוטב,את יכולה להחליף אותם במקום המים הרגילים.
ניתן גם להוסיף:קטשופ(שיים לי),טריאקי ותחזיקי חזק..חרדל.
תמיד הפסטה הזו נגמרת מהר.
להכנת הפסטה:סיר עמוק(לא מנירוסטה),להרתיח מים חמים עם מלח,לאחר שהמים מבעבעים שמים פסטה ומערבבים עד שמרגישים שינוי במרקם עם הכף או נעיצה במזלג(אני ישר טועמת)
שמרי את המי פסטה ואני ממליצה לא לשטוף את הפסטה,מאחר שזה מאבד את העמילן.
הרוטב:לא חשוב הסדר,מעט שמן זית,בצל,רסק עגבניות עם כף סוכר ועגבניות,פלפל חריף או לוותר על זה,אך פיקנטי הכי טוב,פפריקה אדומה או פלפל שאטה גם אש,להוסיף מים חמים בקטנה כדי לפתוח את הרוטב ולבסוף להוסיף 2 שיני שום,תמיד העדיפות היא לשים בסוף כי הטעם של השום השרוף לא מדהים.
מי הפסטה גם מצטרפים לרוטב,את יכולה להחליף אותם במקום המים הרגילים.
ניתן גם להוסיף:קטשופ(שיים לי),טריאקי ותחזיקי חזק..חרדל.
תמיד הפסטה הזו נגמרת מהר.
באותו הנושא: