4 תשובות
בישול דג מרוקאי אינו בישול מסוג אחד.

יש בישול לדג מושט (אמנון)., יש לטונה, יש לנסיכת הנילוס וכך הלאה.

אבל בגדול הדג המפורסם יותר בבישול המרוקאי הוא מושט.

ועם זאת, ראוי להבחין בין דג שלם לבין דג פילה - אמנם הבישול הוא אותו דבר אבל הטעם יוצא שונה מאוד!

(כמובן, שכמו כן יש הבדל משמעותי בין דג קפוא לטרי).

בתיאבון... (לא לשכוח שעיקר הטעם הוא בחריפות הפיקנטית שלו).
מרוקאי שמתמחה באכילת הדג...
אין כל כך הבדל אלא אם מבשלים כמו שצריך יוצא אחלה טעים
אמנון פילה ואו נסיכת הנילוס מתאים לבישול הדג המרוקאי
ושלא יספרו לך שום סיפורים..
מסטרית בבישול אוכל מרוקאי
בהצלחה
רק מושט (אמנון).
ניתן לבשל פילה מושט (אני מבשלת אך ורק פילה מושט) מהקפאה.
יוצא טעים ביותר.
חבל שאני לא זוכרת, אבל בקייץ עשיתי טיול למרוקו, אכלתי שם דג מעולה, נראה לי דג סול, תנסי עם זה
באותו הנושא: