12 תשובות
גרונות הודו
או בקר מעובד מיוחד לחמין כתוב על האריזה
נראה לי כבש
כל בשר שאינו רזה ומכיל שומנים (תלוי לפי טעמכם)
מתאים לחמין
בתאבון לני
גרונות הודו ממש טעים ורך בחמין. ואם זה בשר קפוא אז מספר 5 או מספר 8 בהצלחה רבה רבה.
בשר מספר 6 או 5: )
אצלינו במשפחה, מכיוון שיש אחיינים גם בני שלוש שנים ופחות, אמא מכניסה בשר כבש בלבד.
עם המומחיות של אמא, הבישול הנכון, הטמפרטורה הנכונה של האש, הבשר פשוט נמס בפה.
בשר מספר8 שעבר ניקוי ובוחרים את החלקים היותר משובחים ממנו ואם אפשר טרי עדיף
בשר מספר 5 סוגרים ומבשלים אותו במים ותבלינים כשעתיים, מקררים וחותכים לנתחים ולאחר מכן ניתן להוסיפו לחמין

הכי חשוב!
השבת היא זאת שנותנת את הטעם המיוחד של החמיד
מיכאל5
כברזילאית במקור
וכאחת שלא מאמינה (!) בבשר מעובד
אני ממליצה על בשר מספר 5 או 6. טרי או קפוא.
כשקונים קפוא רצוי להפשיר במקרר יומיים לפני הבישול.
מוסיפים בחמין גם מעט דבש
והתוצאות נהדרות!

בהצלחה,
דליה שוחט - HappyHome
סידור ואירגון הבית והמשרד באהבה
(וגם בשלנית טובה)
ישנן עדות שעושות חמין גם עם בשר אחר ולא בקר לדוגמא עוף או צמחוני ללא בשר. אם הילדים אוהבים בקר אז מה טוב, אם לא אזי גם עוף יעשה את העבודה ואפילו החזה היבש יוצא רך לאחר בישול ארוך - פשוט כדאי לנסות
אברהם שרם
אצלי הקטנה (שנתיים וחצי) אוהבת בחמין כבש טחון או כתף (נתח 4 או 8 בבקר).
בעקרון אפשר לגוון, מה שנותן טעמים שונים. כל אחד וטעמו. בגלל הבישול האיטי והארוך, מתאים גם בשר בקר קשה יותר. בשר רך, כמו עוף, נוטה להתפורר בבישול כזה ארוך של שעות.
בשר בקר מס' 8 הוא הבשר המתאים ביותר לחמין.
כאשר ילדינו היו קטנים הם קראו לו "בשר שיערות" כיוון שניתן היה לפרק אותו לקבוצות כמו שיער.
מאוד טעים:-)