6 תשובות
זה מושלםם!!
שואל השאלה:
זה ממש טוב ואני מסכימה איתך במאה אחוז.
אני אוהבת את צורת החשיבה שלך, היא.. הממ... שונה.
דחפו לנו מצפון זה ההבדל אנחנו לא מאולפים כי חיה בלי הבעלים שלה היא כבר לא ממושמעת לעומת זאת אותנו "חינכו" נתנו לנו להבין לבד מה טוב ומה רע מה עושים ומתי ועכשיו אנחנו יכולים לבחור לבד ואנחנו יכולים לחנך את הדור הבא שלנו

בנוגע לשאר הדברים אני מסכים ואתה כותב יפה אחי
^אני לא מסכימה עם זה, כן, יש לנו מצפון אבל אם אנחנו לא פועלים לפי חוקים מסוימים של החברה (ואני לא מדברת על "אסור לרצוח", אני מדברת על דברים שהחברה המציאה כמו תפיסת הגבריות / נשיות והמונחים האלו) אנחנו חוטפים סוג של עונש. אם כבר הזכרתי את עניין הגבריות והנשיות, אם יש גבר או אישה שלא עומדים במודל היופי החברה מגנה אותם. את הגברים מלמדים מגיל צעיר שהם צריכים להיות שריריים וגבריים כאלו, שהם צריכים להגן על האישה וכל הזמן לרצות סקס, שהם צריכים לשלוט ואף פעם לא להביע רגשות אבל לעומת זאת, את הנשים מלמדים להיות עדינות וחלשות, אנחנו צריכות להיות יפות ולשתוק, להיות חפץ. בובת מין מהלכת. אם יש גבר שהוא קצת יותר רגיש ועדין או שהגוף שלו לא בנוי בצורה שהחברה מצפה ממנו להיות בנוי כולם קוראים לו הומו או נקבה. אם יש אישה חזקה וטיפה יותר גברית או שהיא לא רזה, בלונדינית עם עיניים כחולות, עם חזה שופע וגבוהה אנשים קוראים לה גבר או לסבית.
שואל השאלה:
קודם כל, תודה
ושנית, אנחנו מאולפים מהמון סיבות.
בסיס המצפון שלנו הוא על הדברים שחווינו ולמדנו.
אנחנו יודעים לדוגמה שאסור להרוג כי לימדו אותנו כמה זה רע, שגמרנו חיים של בן אדם וכשנמות נלך לגיהנום. לימדו אותנו להאמין בזה.
אנחנו יודעים שההשלכות של רצח הן רעות לכן המצפון שלנו לא ירשה לנו.
אם היינו נולדים לעולם שבו רוצחים על ימין ועל שמאל לא בטוח שהיה לנו אותו מצפון.