5 תשובות
שוקולד חלב לדעתי לא
ממיסים את השוקולד, מכניסים את התותים לתוך השוקולד, לאחר מכן מוציאים ובמהירות מכניסים למקפיא.
אם את רוצה שהציפוי פשוט יתקשה אז שוקולד רגיל מומס לטבול את התותים ולשים במקפיא
אם את רוצה שהשוקולד יהיה יותר קראנצי אז תוסיפי מעט שמן קנולה לשוקולד המומס ואז תוכלי את התותים ולמקפיא
עם שוקולד חלב שממיסים
את צריכה:
12 תותים בינוניים
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה

אופן הכנה
ממיסים את השוקולד והחמאה על באן מרי או במיקרוגל ומערבבים לתערובת חלקה. מצננים מעט.
נועצים קיסם או שיפוד קטן בקצה כל תות.
טובלים את התותים בשוקולד עד למחציתם ונועצים את השיפודים באשכולית או בתפוז.
שומרים במקרר עד להגש