14 תשובות
אפשר לשים טיפונת סוכר בשמן, או בסוף הטיגון לעטר קלות.
להוסיף תבלינים לפרורי לחם, אפשר גם שומשום


שידרוגים...
הוסיפי לטיגון שום, ולימון.
להשרות אותם לפחות שעתיים במים ומלח, לשטוף טוב טוב. לטגן לשים בנייר סופג, אפשר להוסיף גמבה קלויה קצוצה. ובתאבון.
את טובלת לפני הטיגון את פרוסות החצילים בביצה מקושקשת עם תבלינים ומלח ואז מטגנת.
כמובן שזו גירסא פשוטה מאד וקלה...
אם את רוצה יש מתכונים ממש טעימים שמוסיפים לחצילים גמבות, שום, פיטרוזיליה/כוסברה ועוד.

אם את רוצה משהו ממש ממש פשוט וקל- לפני הטיגון תפזרי מעט מלח על פרוסות החצילים כדי שייתן טעם.
וכמובן, שמן נקי, לא להשתמש בשמן שטוגן בו משהו אחר. וחשוב מאד- לא להשאיר את האש גבוהה לזמן ממשוך מידי, זה שורף את שמן ונותן לו טעם מר.
אפשר לקחת תבנית ולשים עליה שמן קנולה ועליה את החצילים, אפייה בתנור וזה יוצא טעם גן עדן!
יש פרורי לחם מוכנים שקונים והם כבר מתובלים, יוצא חזק, הם מתאימים גם לשניצלים וכו יש כמה סיגנונות, כדאי לבדוק
טגני בשמן זית ותשרי אותם יום לפני במים שירד המרירות, פרוסות לא עבות ולא דקות..
שום פירורי לחם ולימון עצה שלי! ;)
מקווה שעזרתי (;
אנונימית:-]♥♥
קצת מידע
עוד קצת מידע
לבשל אותם קודם במים רותחים, אחר כך לטגן, אפשר לטבל אותם שיהיה להם טעם שונה.. למשל עם פלפל חריף, אפשר לנסות מה שעולה בראשך ואולי תגלה משהו חדש..
בהצלחה.
אני אוהבת שהחצילים מטוגנים עם פירורי לחם-זה ממש טעים!
אפשר להוסיף קצת תבלינים, עם או בלי הפירורי לחם..
אפשר להוסיף לפירורי לחם אגוזים..
בתאבון!:)
ראי גם טיפים בתגית "חצילים, מתכונים".