התמונה ברשיון Creative Commons
9 תשובות
נסי להשתמש רק בשמן קנולה ולקצר את משך הטיגון עד כמה שניתן.
לשם כך יש הקפידי על טיגון בשמן עמוק ולהביא את השמן לחום גבוה מאד, לפני הכנסת החצילים לתוכו.
מערכת סטיפס
אופציה נוספת
היא הברשת החציל בשמן
ואפיתו בתנור בחום של 180 מעלות עד לריכוך, התוצאה מצויינת וכמות השמן אפסית.
חיים אופק מומחה סטיפס
יש להמליח את החצילים לפני הטיגון ולהעמידם בשמן להוצאת הנוזלים.
בצורה זו הם סופגים פחות שומן בטיגון.
תמר
התכוונתי להעמידם בשמש כמובן...
תמר
קחי חציל, קישוא, בטטה, תפרסי אותם דק ופזרי על תבנית עם מעט מלח וספריי של פאם. שימי בתנור בחום בינוני עד שהם מתחילים להשחים. זה יוצא קריספי מבחוץ, נימוח מבפנים, בריא מזין ודיאטטי.
ד״ר ענת פלדמן מומחית סטיפס
גזר הוא פיתרון קסם למניעת ספיגת שומנים.

שימי חתיכת גזר בשמן הטיגון ותראי שהשמן נספג פחות.
מתי - ויפדיה
יש אפשרות לטגן את החציל רקר עם לבן של ביצה ולא יספוג בכלל שמן
רחלי
מסכימה עם ענת,
שימוש בספריי פאם הוא מוצלח מאוד לשם כך.
שירה וסרמן מומחית סטיפס
ראשית, תודה על האתר הנפלא.
לי יש פטנט מחמותי שתהיה בריאה.
לפרוס לפרוסות די עבות מבלי להמליח.
לחמם מחבת גדול עם מעט שמן, להכניס את החצילים ולכסות עם מכסה כבד, עדיף מזכוכית.
החצילים מטוגנים גם מאדים וגם מהשמן ולא מצריך שמן עמוק בכלל.
בתאבון ושנה טובה ומבורכת.
בתיוש
באותו הנושא:
אולי תאהב גם את: