6 תשובות
שואל השאלה:
אני אטעם את התערובת לפני ההוספה של החמאה (אני אחליף לחמאה כי כבר קניתי ואין לי מרגרינה)

מקסימום אני אתרוצץ למצוא רום._.
אנונימית
זה סבבה להשים חמאה במקום מרגרינה, זה פשוט יהיה חלבי.
אף פעם לא השתמשתי בערק אבל את יכולה לנסות, לא חושבת שיש הבדל.
זה ממש ממש טיפה. כאילו חצי כפית בערך.
שואל השאלה:
אין לי רום. אפשר ארק?
אנונימית
90 ביסקויטים
1.5 כוס מים
1 כוס סוכר
6 כפות קקאו
קצת רום + וניל
חצי חבילת מרגרינה.

מפוררים את הביסקויטים, מרתיחים את החומרים ושופכים על הביסקויטים המרוסקים.
אבל אם את שמה חמאה אז חמאה רגילה לא מלוחה!
ועדיף להישאר עם הרום, מקסימום תלכי זריז לקנות
את יכולה להוסיף חצי כפית-כפית תמצית וניל, זה מוסיף המון וזה טעים רצח, את יכולה גם סוכר וניל
אני אישית כשאני מכינה משהו מתוק נגיד פנקייקים או עוגות אני כמעט תמיד מוסיפה תמצית וניל וסוכר ווניל גם אם זה לא במתכון כי זה פשוט מוסיף המון טעם