2 תשובות
לתערובת כדורי השוקולד:
1 שרוול ביסקוויטים פתי בר (250 גרם)
3/4 כוס חלב (180 מ"ל)
3 כפות סוכר (40 גרם)
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
200 גרם שוקולד מריר, שבור
אופן ההכנה
מכינים תערובת כדורי שוקולד:
מרסקים פתי בר לשברים קטנים (במכות מערוך - לא חייבים לחלץ מהשקית לפני ששוברים' פשוט מכים על האריזה מבחוץ).
בסיר מחממים חלב וסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסת הסוכר (לא מרתיחים).
מוסיפים חמאה ושוקולד ומחממים תוך ערבוב עד להמסה.
מסירים מהאש. מוסיפים את שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת למקרר (לכשעה) או למקפיא (לכחצי שעה), להתייצבות קלה. בידיים רטובות מגלגלים כדורים בגודל אחיד, פחות או יותר. מגלגלים כל כדור באחת התוספת לקישוט. מניחים במנזט'ים ושומרים במקרר.
1 שרוול ביסקוויטים פתי בר (250 גרם)
3/4 כוס חלב (180 מ"ל)
3 כפות סוכר (40 גרם)
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
200 גרם שוקולד מריר, שבור
אופן ההכנה
מכינים תערובת כדורי שוקולד:
מרסקים פתי בר לשברים קטנים (במכות מערוך - לא חייבים לחלץ מהשקית לפני ששוברים' פשוט מכים על האריזה מבחוץ).
בסיר מחממים חלב וסוכר תוך כדי ערבוב עד להמסת הסוכר (לא מרתיחים).
מוסיפים חמאה ושוקולד ומחממים תוך ערבוב עד להמסה.
מסירים מהאש. מוסיפים את שברי הביסקוויטים ומערבבים היטב.
מעבירים את התערובת למקרר (לכשעה) או למקפיא (לכחצי שעה), להתייצבות קלה. בידיים רטובות מגלגלים כדורים בגודל אחיד, פחות או יותר. מגלגלים כל כדור באחת התוספת לקישוט. מניחים במנזט'ים ושומרים במקרר.
שואל השאלה:
ניסית להכין את זה ?
ניסית להכין את זה ?
אנונימית
באותו הנושא: