התמונה ברשיון Creative Commons
2 תשובות
כ- 5 כפות קוואקר דק + כחצי ליטר נוזל (מים, חלב, סויה או שילוב ביניהם ומבשלים מספר דקות בתוספת פרי או נותן טעם אחר כמו קינמון או קקאו וכד'. לאחר מספר דקות של בישול מכבים את האש, נותנים לזה לנוח ולהתעבות מספר דקות ונהנים באכילה
אברהם שרם מומחה סטיפס
יש להרתיח תחילה את הנוזל (חלב או מים) ואז להוסיף את הקוואקר (אפשר כל סוג של קוואקר). והתוספות (פירות יבשים, סוכר חום, קינמון) יש להביא לרתיחה ולהעביר לאש קטנה מאוד. יש לערבב כל זמן הבישול. במקרה שהדיסה סמיכה מדי יש להוסיף עוד נוזל יש להמשיך ולבשל עד לקבלת המרקם הרצוי.
ענתי