4 תשובות
שלום מעיין
בעבר היה נהוג להכין שעווה ואפילו למחזר אותה ולהשתמש בה מספר פעמים. כיום מבחר האפשרויות גדול ויש סוגים שונים של שעוות בסופר עם הסברים לגבי אופן המריחה וביצוע הסרת השיער. השעוות הקיימות בעלות איכות גבוהה ואפשר תמיד לבדוק את כדאיות הרכישה לעומת טיפול אצל קוסמטיקאית.
יחס מרכיבים:
כוס לימון
2 כוסות סוכר

הוראות:
1. שיפכו את הסוכר לתוך סיר קטן ותוך כדי בחישה מעל האש והוספת הלימון, המיסו אותו.

2. הרטיבו את השיש במטבח עם מעט מים

3. כשהסוכר מתחיל להפוך לחום בהיר, שיפכו אותו על השיש הרטוב

4. תנו לסוכר להתקרר טיפה

5. כשהקצוות של החומר מתחילים להתקשות, איספו את הסוכר החם בזהירות, כלפי פנים, והתחילו ללוש אותו כמו פלסטלינה, עד שהוא נעשה אחיד.

6. כדאי למרוח קרם גוף על הרגליים אחרי השימוש.


הערה חשובה:
אם במהלך הסרת השיער השעווה מתקשה - פשוט הוסיפו מעט לימון והמשיכו ללוש את הגוש.

אם הגוש הופך רך מדי - החזירו אותו למחבת, לעוד סיבוב. שימו לב שאתם לא שורפים אותו.




שיטה נוספת להכנה ביתית של שעווה:

1. לכוס אחת של סוכר, מוסיפים כמה טיפות לימון (לא הרבה) וחצי כפית קפה שחור.
2. שופכים את התוכן למחבת ומטגנים עד שהוא הופך לגוש אחד.
3. מכבים את האש ונותנים לו להתקרר.
4. על השיש במטבח שופכים קצת מים ומתחילים ללוש את גוש הסוכר עליו.




נ. ב אני אוהבת את השיטה השניה
גברת "אבל" היקרה!
בכל פעם שתכתבי "אשמח לקבל פרח", התשובה שלך תימחק.
בכל תשובה שתכתבי "אשמח לקבל פרח", היא תימחק.
חבל על ההשקעה שלך, אם בכל תשובה תכתבי בסוף, "אשמח לקבל פרח".
אם השואל ירצה, יתן לך פרח מיוזמתו.
בנוסף לאבל:

אם תשימי גם דבש, התוצאות יהיו הרבה הרבה יותר טובות!

בעיקרון, הדבש הוא העיקרי, לא מבינה למה היא לא אמרה לך.. הוא הכי חשוב פה. הוא זה שעושה את השעווה לכמו 'טופי שמושכים'.. והוא זה שגורם לשיער להתלש.
אנונימית