3 תשובות
?
אנונימית
כי זה מחפיץ... איזה מכשיר זה כמו איזה גוף פצצה או איזה פצצה היא במיטה... רק בדרך מאוד מחפיצה
איזה מכשיר מקשר בין שני דברים:
צעצועי מין, שמתרתם הם לגרום לגירוי מיני (לדוגמה, ויברטור או דילדו).
לסקס עצמו.

בעצם זה אומר שבזמן הסקס, אותה אישה הייתה בדיוק כמו צעצוע מין, כלומר, גרמה לגירוי מיני ועשתה את העבודה שלה. כלומר, זה ממש מחפיץ וגורם לקישור שאישה היא בובת מין שנועשה לשרת גברים או בולשיט כזה.
---
הייתי חייב לכתוב את זה, אבל עובדה מעניינית על ויברטורים (כן, יש פאקינג עובדות על זה), בעבר הייתה בעצם "היסטריה נשית", שזה בעצם גירוי מיני ממש חזק שגורם לנשים די להשתגע, אז מה היה הטיפול? הן הלכו לגניקולוגים והם פשוט אוננו להן.
בערך ב-1881, גניקולוג שכאבה לו כבר היד החליט שהוא צריך מכונה בשביל זה וכדי להקל את עצמו. ואז הוא פשוט המציא את הויברטור.
כן, ויברטור אשכרה היה בהתחלה כלי רפואי לטיפול בנשים שלקו ב-''היסטרית נשים". עוד עובדה מעניינת, היסטריה בעצם באה מהמילה היוונית "היסטרה", שהמשמעות שלה יותר דומה לאפוקליפסה.