4 תשובות
אני עושה רסק שבא בקופסה מהסופר חח
רוטב עגבניות
אני מטגנת בצל ושום, מוסיפה רסק עגבניות מפחית שימורים ומטגנת במשך כמה דקות ואחרי זה מוסיפה לפסטה
רוטב עגבניות מרוכז עם שתי כפיות מים חמים
עגבנייה אחת מגורדת
שמנת
לערבב הכל ביחד על מחבת עד שיוצא גוון אחיד
בתאבון
מיכל 250 מ"ל שמנת לבישול
פטריות שמפיניון- קופסת שימורים אחת
בצל אחד בינוני
בזיליקום, מלח, פלפל
חמאה
בעיקרון זה פשוט: קוצצת בצל ופטריות
נותנת להם קצת להגיר נוזלים במחבת ואז מוסיפה חמאה
מלח פלפל
עד שהפטריות והבצל מתרככים
ואז מוסיפה את השמנת, מצמצמת אותה במחבת עד שמסמיכה
עושה השלמות תיבול
מוסיפה לפסטה
ובתיאבון!