5 תשובות
טגני שום-3 שניות
ואז הוסיפי רסק עגבניתורסק שהכנת לבד-מעגבניות טריות,
תבלי את הרוטב הזה, מלח מרק עוף (פרווה) מעט כמון, כרכום.. ופלפל שחור, הוסיפי מים, אם את רוצה כמות,
אך שלא תדללי יותר מידי..
בשלי 10 דקות
בתיאבון
אפשר לפני שום -לטגן בצל וכשמזהיב-להוסיף השום...
תעשי פסטה עם מלח ומרק עוףזה לבד בסיר! ואז תחתכי ירקות הבאים: בצלים, חסה, עגבניות, פטריות. תתגני אותם בשמן זית במחבת ואז אם אין עדיין רוטב אדום תוסיפי קצת רסק עגבניות ומלח גם לפי הטעם שלא יהיה מלוח מידי כי כבר שמת גם בפסטה! ושימי לב שהירקות לא ירטבו! מקווה שעזרתי ובתאבון לך!:)
תטגני בצל עש שהוא מזהיב, תוסיפי רסק עגבניות (בערך קופסא אבל לא את השימורים הקטנות)
מלח, קצת סוכר, שמן, קצת מים קצת פפריקה וניראלי זהו את יכולה לשנות כמויות לפי הטעם שלך=) בתיאבון
יש איזה רוטב מזה טעים, שכל פעם שאני וחברה שלי נפגשות אנחנו מכינות,
זה יוצא פשוט מדהים!
המתכון -
2 עגבניות טריות
1, או 1 וחצי בצל גדול
קטשופ
פלפל שחור
מעט פפריקה
מים רותחים מהקומקום
אופן ההכנה:
חותכים דק את העבניות והבצל.
מחממים מחבת עם שמן, נותנים לזה להתחמם כ2 דק'
שמים את הבצל והעגבניות במחבת, ומערבבים.
שופכים מים רותחים על הבצל והעגבניות (לא הרבה)
שמים 5 כפות קטשופ (או לפי הצורך)
מעט פלפל שחור, מעט פפריקה, מעט מלח.
שמים על אש קטנה וסוגרים את המחבת.
ממתינים כמה דק', עד שאת חושבת שזה מוכן.
תיטעמי את זה ותבדקי שלא חסר כלום (מלח, קטשופ.)

וכשזה מוכן את פשוט שמה הרבה רוטב מעל הפסטה, ואוכלת.
לדעתי זה יוצא ממש טעים:)
זה מהקופסת שימורים
או לגרד עגבניות ולשים על הגז עם בצל

בתאבון