4 תשובות
נפל לך?
ואני עושה לרוב לפי מתכון של קרין גורן חמוד שוקולד חלב/מריר/לב200 גרם על 1.5 מיכלי שמנת
מערבבים ואז 4 שעות או לילה במקרר ואז מקציפים
ואני עושה לרוב לפי מתכון של קרין גורן חמוד שוקולד חלב/מריר/לב200 גרם על 1.5 מיכלי שמנת
מערבבים ואז 4 שעות או לילה במקרר ואז מקציפים
קישורים מצורפים:
שואל השאלה:
ברור מוקצף חח אשמח למתכונים טובים אבל בלי ביצים
ברור מוקצף חח אשמח למתכונים טובים אבל בלי ביצים
אנונימית
לדעתי לא יפול לך
הוא מוקצף?
הוא מוקצף?
את צריכה לקחת מתכון שיעזור לך שלא יפול לך המוס שוקולד בעייני
באותו הנושא: