9 תשובות
אם מחקת רק את האפליקציה אז כן עדיין יכולים, אבל אם מחקת לגמרי את המשתמש אז לא.
כן, גם אם לא היה לך ME אני מאמין שיכלו כי אחרת איך יודעים מה טלפון זה ספאם או מכירות ואיזה סוג של וכו.
כן זה החיסרון שבזה (וכול האפליקציות שמראות את השמות)
אנונימית
אני אגיד לך מה
האנשים רואים איך קראת להם
אבל אם את מוחקת את האפליקציה
ומשנה שם אחרי זה
אז הם לא רואים ששינית את השם
הפ רואים את השם שהיה לפני שמחקת את האפליקציה
אלא אם כן תורידי שוב את האפליקציה
ואז הם יראן את השם החדש
הבנת?
שואל השאלה:
לא ^חחח
אנונימית
היא התכוונה שפשוט אם את מוחקת את האפליקצייה ואז את משנה את השם של מישהו (מתי שאין לך את האפליקצייה) אז זה פשוט לא יראה לו שאת שינית את השם
הבנת עכשיו? חח
:p
האנונימית ממקודם
שואל השאלה:
כן חחח תודה
אנונימית
חח בכיף
:p
האנונימית ממקודם חח
הם רואים את איך שקראת להם בפעם האחרונה שהיה לך מי
באותו הנושא: