7 תשובות
כן. (מניסיון)
עריכה: אם את רק מוחקת את האפליקצייה, כולם עדיין יראו. אבל אם את מוחקת את *החשבון* אז זה ימחק אצל כולם.
שואל השאלה:
איך מוחקים חשבון?
אנונימית
את לוחצת על "הגדרות" ואז על "מחק פרופיל"
וזה יוציא אותך מה אפליקציה וימחק את החשבון
באותו הנושא: