התמונה ברשיון Creative Commons
3 תשובות
לכמות של חצי ק"ג לבבות:
רבע כוס שמן
כפית פפריקה אדומה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור
שן שום אחת כתושה
כפית כמון
רבע כפית קארי
לערבב ולמשוך את הלבבות
עגיף להשתמש בשיפודי מתכת שיבלו את הלבבות גן מבפנים.
צריך להזהר לא לשרוף מבחוץ בעוד שהחלק הפנימי ישאר נא.
יש למרוח מהתערובת פעם אחת נוספת באמצע הצליה
בתאבון
חיים אופק מומחה סטיפס
האמת היא שאני לא בטוחה עד כמה אני יכולה לעזור לך מכוון שאצלנו בבית לא קונים איברים פנימיים לאכילה אלא רק עוף של טבעוף (כי אנחנו מקפידים על עניין אכילה של עוף ללא אנטיביוטיקה) אבל אני יכולה להגיד לך שאנחנו מכינים אחלה מרינדה שאולי יכולה להסתדר לך עם הלבבות. אנחנו משרים את העוף לילה לפני במרינדה של שמן זית, יין אדום, מלח, פלפל שחור, שום כתוש ופפרידה אדומה וזה יוצא מאוד טעים על המנגל.. בתאבון!
רחלי
ההצעה שלי ללבבות על האש: פלפל שחור, כמון, פפריקה, שן שום כתושה, מלח
שמן זית, וטיפה קינמון נותן לזה טעם מיוחד
אייל
אולי תאהב גם את: