3 תשובות
נראה לי מחממים עד שהוא מתרכך ומקלפים ואז מועכים ומוסיפים מלח וקצת חמאה
מרכיבים:
4 תפוחי אדמה
מלח ופלפל
25 גר' חמאה
שוטפים את תפוח האדמה עם הקליפה ומחממים אותם במיקרו בערך 6 דקות.
חוצים את תפוחי האדמה במרכז, ומניחים אותם כשהקליפה כלפי מעלה בתוך מועך פירה מקצועי סגור (כך שהקליפה נותרת בתוך המועך).
מוסיפים מלח ופלפל, ותבלינים לבחירתכם כמו תבלין הרב דה פרובנס או שום גבישי. מומלץ להוסיף גם קוביית חמאה.
מערבבים היטב ומגישים חם.
בתאבון.
4 תפוחי אדמה
מלח ופלפל
25 גר' חמאה
שוטפים את תפוח האדמה עם הקליפה ומחממים אותם במיקרו בערך 6 דקות.
חוצים את תפוחי האדמה במרכז, ומניחים אותם כשהקליפה כלפי מעלה בתוך מועך פירה מקצועי סגור (כך שהקליפה נותרת בתוך המועך).
מוסיפים מלח ופלפל, ותבלינים לבחירתכם כמו תבלין הרב דה פרובנס או שום גבישי. מומלץ להוסיף גם קוביית חמאה.
מערבבים היטב ומגישים חם.
בתאבון.
קישורים מצורפים:
עדיף לעשות פירה בסיר.. בחיים לא עשיתי במקרוגל:o
באותו הנושא: