4 תשובות
בגדול רצוי לא לטגן.. טיגון גורם לאוכל לספוח כמות גדולה של שמן שמיותרת גם מבחינה בריאותית וגם אם ברצונך לשמור או לרדת במשקל.
אם בכל זאת ברצונך לטגן אני ממליצה על ספריי שמן לטיגון - כיום אפילו שניצלים אני מכינה עם זה. שיטה נוספת היא פשוט להזליף כפית - שתיים של שמן על המאכל אותו ברצונך לטגן ובמקום להניח במחבת - לשים בתנור עד שמשחים בחום נמוך.
שיטה נוספת היא מחבת חשמלית - מולטי שף שחוסכת טיגון ואפשר גם בה להשתמש עם מעט ספריי שמן (שום דבר לא נדבק למחבת)
אם בכל זאת ברצונך לטגן אני ממליצה על ספריי שמן לטיגון - כיום אפילו שניצלים אני מכינה עם זה. שיטה נוספת היא פשוט להזליף כפית - שתיים של שמן על המאכל אותו ברצונך לטגן ובמקום להניח במחבת - לשים בתנור עד שמשחים בחום נמוך.
שיטה נוספת היא מחבת חשמלית - מולטי שף שחוסכת טיגון ואפשר גם בה להשתמש עם מעט ספריי שמן (שום דבר לא נדבק למחבת)
הדר
מסכימה עם הדר. ומוסיפה: ספריי לטיגון של pam הוא אופציה. בגדול - לא ממש בריא. עדיפות לגריל, מחבת טפלון או לבשל בתנור.
ויש תשובות נוספות לאותה שאלה בדיוק - בתגית "טיגון, דל קלוריות".
מערכת סטיפס
היי,
חשוב לי לציין כי ספריי שמן כמו pam - אין בו שום חומר שידוע כלא בריא,
במחקרים שבוצעו בארה"ב לא נמצאה שום הוכחה שהמוצר אינו בריא.
שירה
חשוב לי לציין כי ספריי שמן כמו pam - אין בו שום חומר שידוע כלא בריא,
במחקרים שבוצעו בארה"ב לא נמצאה שום הוכחה שהמוצר אינו בריא.
שירה
באותו הנושא: