התחברות
הרשמה
מה החשיבות של סוכר כחומר מזון?
2 בפברואר 2015, 16:44
סוכר
מדע
מזון
אוכל
סוכר חום
גוף
תשובה אחת
סוכר לא כזה חשוב.. אפשר לחיות גם בלי סוכר! הכי בריא.. ואם באלך סוכר יש אותו בפירות ותמרים.. זה הכי בריא
ל
לאה.
באותו הנושא:
מזון טוב לעצמות - איזה מזון תורם לעצמות?
סוכר במזון - במה יש יותר סוכר: בתמר (פירות יבשים) או במספר קוביות שוקולד כגודל התמר?
מזון שמפחית את רמת הסוכר בגוף - יש משהו שאפשר לאכול שיוריד את כמות הסוכר בגוף?
המיצים התעשייתיים שקונים בסופר (שכתוב עליהם טבעי בלי סוכר ללא חומרים משמרים) הם בריאים או לא?
איזו חומרים נכנסים לתא ואיזה יוצאים ממנו מבין החומרים הבאים: פד"ח, חמצן, פסולת מזון וחומרים מזון.
במבה כמזון בריאות - שלום, האם במבה זה מזון בריא?
איזה מקור אנרגיה מנצלים הצמחים לייצור חומרי מזון?
אילו חומרים דרושים לצמחים כדי לייצר את חומרי המזון ומאין הם קולטים אותם?
החומר פוטסיום כלוריד במזון - רשום ברכיבים של מוצר מזון: מקריש (פוטסיום כלוריד) - מה זה והאם זה מסוכן?
מידע על תוספים למזון - מה זה החומר E500ii ו E503ii? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.
אילו חומרים דרושים לצמחים כדי לייצר את חומרי המזון ומאין הם קולטים אותם?