10 תשובות
לא, לחתוך לשים על נייר אפייה ו... קדימה לתנור! בתאבון (:
לא חושב
לא צריך כי הם מתבשלים בתנור
כן, כדי לרכך אותם.
שואל השאלה:
תודה לכולם:)
אבל אפשר לתבל בתבלינים ואז לשים בתנור זה הכי טעים
זה יוצא יותר רך יותר ( לקלף את הקליפה אחרי הבישול במים) לחתוך לקוביות ולתבלן))
קיקרון את יכולה ישר בתנור
לא.. את פשוט מקלפת וחותכת ושמה תבלינים או מה שאת רוצה..
ולתנור, לדעתי לא כדאי לך לבשל אותם כי אז הם יצאו ממש רכים ולדעתי הם יהרסו.