3 תשובות
הגדרות בצד ואז יש לך לשונית של אבטחה ואז למעטה יש לבטל את החשבון
אתה נכנס להגדרות, בצד ימין רשום לך אבטחה, אתה לוחץ ואז בדף שיופיע לך יהיה רשום למטה בכחול בטל את הפעלת החשבון. (תקרא את מה שרשום שם, מה שעדיין אפשר לראות כמו שם בתמונות וכו')
שבוע טוב.
כנס להגדרות