5 תשובות
יש לך בהגדרות, תסתכלי שם, ועשית בשכל, פייסבוק זה נורא.
בהצלחה
שואל השאלה:
אני לא מוצא את זה בהגדרות מישהו יודע איפה זה מוחבא?
אנונימי
נכנסים להגדרות אחר כך בצד נכנסים לאבטחה ולמטה רשום "בטל את הפעלת החשבון"
aaa
יש הסברים למשל באנגלית לאיך לסגור לגמרי (למחוק הכל) באינטרנט. עשיתי את זה בעבר ואני מקווה שאני יש כזאת אופציה
אנונימי
להשבית או לסגור לגמרי?
יש לי קישור לסגירה טוטאלית של החשבון, שאחרי הסגירה אם לא נכנסים אליו במשך שבועיים הוא נמחק לגמרי ואי אפשר לחזור אליו שוב!
אם זאת הכוונה שלך, אשלח לך את הקישור.
באותו הנושא: