3 תשובות
ראי טיפ בנושא, בתגית "פייסבוק, סגירת חשבון".
מערכת סטיפס
חשבון -- הגדרות חשבון -- השבתת חשבון

שזה בעצם מקפיא את החשבון - הכוונה היא שהחשבון יעלם ואף אחד לא יראה אותו.. אם רוצים תמיד אפשר להחזירו כאילו לא הקפאנו אותו בכלל

בהצלחה:)
איפה רשום השבתת חשבון אני לא רואה
"""""
באותו הנושא: