2 תשובות
סושי יכול להיות מקור טוב בתזונה לחלבונים וברזל
כאבים בקיבה אחרי סושי יכול להיות מכמה סיבות:
סושי כולל דג נא סלומון, גם טונה לעיתים במסעדות כאלו שצריך תנאי קירור מבוקרים ואיכות טובה של אספקה של דג שהוא טרי ולא ישן או מקולקל. אם הוא לא שמור בתנאים טובים או תנאים סניטרים לא טובים עלול לגרום לקלקולי כיבה.
עניין נוסף יש כאלו שאלרגיים או שהקיבה שלהם מתקשה לקבל דגים נאים ושאר פירות ים.
בגדול סושי זה מאכל נא ולך כנראה יש קיבה רגישה לזה.