3 תשובות
חשבון הגדרות חשבון אבטחה בטל את הפעלת החשבון
חשבון הגדרות חשבון אבטחה בטל את הפעלת החשבון
בכדי לסגור את החשבון לתמיד, יש להיכנס לכתובת המצורפת, ללחוץ submit ומשם לפי ההוראות.
לאחר 14 ימים (שבועיים) מבלי להתחבר ולהיכנס לפייסבוק מהמשתמש אותו מעוניינים למחוק, החשבון ייסגר לצמיתות ולא יהיה קיים יותר במאגר.