5 תשובות
כשלי היה ממש קשה נפשית לצאת למקומות הייתי חושבת על זה שזה ישתלם לי בעתיד, אני זוכרת שממש סבלתי בחדר כושר והמשכתי ללכת כי היה לי בראש שזה יעשה רק טוב, בהמשך המצב הנפשי השתפר וממש אהבתי ללכת
שואל השאלה:
אני לא מדבר על חדר כושר. מדברת על בילויים וכאלה יציאות עם אנשים
אנונימית
את לא חייבת לצאת אבל תתחילי לצאת פעם בשבוע שבועיים ואז את תחכי לזה ותרצי לצאת יותר ואל תצאי כל יום זה לא בריא כל כך
שואל השאלה:
אני כל יום מחוץ לבית חוץ משישי
אנונימית
שלום לך,
מדברייך עולה תחושת עייפות גדולה, שמשפיעה גם על גופך וגם על נפשך, מרוקנת אותך במהירות כמו שקית עם חור בתחתית.
כמה שזה יכול להיות קשה.
דרושים כוחות רבים לשלב כל כך הרבה דברים בחייך- ריקוד, חברים ועוד כל כך הרבה דברים שהנפש רוצה לעשות אך כבר אינה יכולה להמשיך.
האם ישנו אדם איתו את מרגישה בנוח על מנת שיוכל לסייע לך?
יקרה, אני מתנדב בעמותת סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) אשר יכולים לספק לך מענה ייחודי ואישי. תרגישי בנוח לפנות אלינו בצ'אט של עמותת סה"ר. נהיה שם לשמוע את כל מה שתרצי להעלות ואולי נוכל לחשוב יחד על דרכים להקל על המצב הנוכחי. מצ"ב קישור לצ'אט של העמותה.
מוזמנת לפנות אלינו,
שלך מתנדב סה"ר :)