6 תשובות
האמת הצטרפתי שנה שעברה באפריל אבל בשלוש החודשים האלה חושבת שעשיתי 40 שעות או קצת פחות
בעיקרון למי שמדריך או למי שהוא חלק מצוות מנהל/מוביל אז יש לו מחויבות לשני ימים בשבוע זה גם מה שהוסיף לי גם הרבה יותר שעות
בכל מקרה ממליצה ממש כי זה אין על קרמבו ואולי זה נשמע קצת מלחיץ אבל מבטיחה שהז לא וזה אחד הדברים שבחיים לא תתחרטי עליהם וכנראה זה יהיה מוזר בהתחלה אבל תוכלי להכיר משם אנשים מדהימים : )
שואל השאלה:
אני כבר שמה שלוש והשנה זאת השנה הרביעית שלי ושנה ראשונה שאני מדריכה אבל עוד לא התחלנו את השנה אז יש לי רק שעה אחת של מעורבות מהגיוסים. ובגלל זה שאלתי כי רציתי לדעת כמה שעות יש לאחרים שכן התחילו.
אנונימית
וואי אוי סליחה לא הבנתי נכון את השאלה האמת שאצלי יש כבר בערך 20 שעות ממתי שהתחלתי השנה
גם הייתה תקופה של חגים...

וזה רק תחילת שנה אז אין לך מה לדאוג מזה שלא תצליחי להספיק להשלים את השעות, בטוחה שתעשי הרבה שעות השנה ואת גם בהדרכה שזה הכי טוב : )
שואל השאלה:
אני יודעת שאני אספיק סתם עניין אותי.
תודה רבה על התשובה (:
אנונימית
בכיף באמת שאין על קרמבו!
אני עכשיו בכיתה י, והתחלתי למלא רק אחרי סוכות אבל עשיתי כבר 29, אבל זה כי אני בצוות מוביל אז כל הזמן יש ישבצים..