4 תשובות
היי יקירה,
שאלה פשוטה, משפט אחד שמבטא קושי גדול.
אני מתאר לעצמי כמה קשה הבדידות, כמה קשה להרגיש לבד, אבל עצם זה שכתבת זאת כאן מעידים יותר מכל איזה כוחות ותעצומות נפש יש בך. כמה את מחפשת פתרון, רוצה למצוא את הדרך לצאת מהבדידות, לא להרגיש חנוקה.
אינך כותבת אם מדובר בבדידות זמנית, שנובעת מתקופת חופשת הפסח או שזה מצב שנמשך אצלך כבר לאורך זמן.
בדידות יכולה להיות מצב זמני. האם אין לך חברות מבית הספר שיכולה להגיע אליהן והן אלייך בשעות שאחרי הלימודים? לבלות ביחד? ללכת לסרט או לקניון השכונתי?
חברים אפשר למצוא גם בחוגים שונים, בתחומים שאת אוהבת ומתעניינת ואפילו בפעילות התנדבותית, שם תכירי אנשים נוספים בגילך עם רצון גדול של נתינה לזולת.
בעידן הנוכחי של הרשתות החברתיות אפשר גם להכיר דרך האינסטגרם, הטיק-טוק. לדבר עם מישהו שיש לכם תחומי עניין משותפים, שפה משותפת ואז להכיר, גם אם המרחק הגיאוגרפי קצת מקשה על קשר, תמיד אפשר להיות בקשר דרך הטלפון, האינטרנט וכדומה.
האם שיתפת בתחושת המחנק שלך כתוצאה מהבדידות מישהו קרוב? בן משפחה? אולי אפילו יועצת בית הספר. לפעמים היועצת יכולה לעשות חיבורים עם מישהו מהשכבה שלך שנמצא במצב דומה וככה תיצרו חברות משותפת.
אל תתמודדי עם זה לבד - לפעמים על ידי שיתוף, שיחה ופריקה, מוצאים דרכים לצאת ממצבים מורכבים שכאלה.
יקירה,
אני מתנדב בעמותת סה"ר, סיוע והקשבה ברשת. אני מזמין אותך, אם תרצי, לשיחת צ'אט או וואטסאפ אנונימית, עם אחד המתנדבים שלנו, בלי שיפוטיות, לשיחה, הקשבה, פריקה וייעוץ, להתלבט ביחד ולמצוא דרכים לפתור את המצב שאת נמצאת בו.
נהיה שם איתך ובשבילך, נקשיב, ננסה לסייע - מוזמנת לצ'אט שלנו בקישור המצורף בתחתית ההודעה או לפנות בוואטסאפ למספר 055-9571399.

שולח לך חיבוק גדול והמון כוחות מרחוק.
שלך,
מתנדב סה"ר
אותו דבר גם לגביך אנונימי אם תרצה לדבר או משהו אתה יכול תמיד
תנסי לטפל בזה, תתחילי לדבר ובאמת להתחבר עם אנשים ותראי שזה יעבור
אם תרצי את תמיד יכולה בכיף לבוא לדבר איתי בפרטי :)
גם אני מאד בודד
אנונימי