2 תשובות
לא ניתן למחוק לצמיתות את החשבון אתה יכול להשבית אותו
דרך ההגדרות אבל תוכל תמיד להיכנס אליו מחדש עם אותה כתובת מייל ואותה סיסימא
אתה ניגש ל"הגדרות חשבון "
מצד ימין יש לך " אבטחה "
אתה נכנס לאבטחה ומשם יש לך למטה " בטל את החשבון "
אתה מסמן בעיגול מה שאתה רוצה ולוחץ אישור, לאחר מכן החשבון שלך מבוטל