תשובה אחת
לוקחת סיר את שמה בו מים וקצת מלח ושמה על הגז באש גדולה עד בינוני
מתי שהמים רתחו את לוקחת את הפסטה ומכניסה לבפנים אחרי ואז עושה שכל הפסטה יהיו בתוך המים ואחרי 5 דק תיקחי אחד בזהירות ותאכלי אם זה עדיין קשה זה לא מוכן אם שה רך ואת יכולה לאכול אז תוציאי ותשימי במסננת את הפסטה ותשימי בצד
רוטב: את לוקחת מחבת שמה בתוך המחבת רסק עגבניות חצי כפית של שום כתוש רבע כפית של כורכום כפית וחצי של פפריקה חצי כפית של אבקת מרק עוף ואז שמה חצי כוס של מים ומתחילה לערבב ואם שה עדיין כמו הרסק ששמת תשימי עוד קצת מים עד שזה יהיה נוזלי ואז שמה על הגז למשך 2 דק ואז את מוציאה ומערבבת את הרוטב והפסטה ביחד וזהו
מתי שהמים רתחו את לוקחת את הפסטה ומכניסה לבפנים אחרי ואז עושה שכל הפסטה יהיו בתוך המים ואחרי 5 דק תיקחי אחד בזהירות ותאכלי אם זה עדיין קשה זה לא מוכן אם שה רך ואת יכולה לאכול אז תוציאי ותשימי במסננת את הפסטה ותשימי בצד
רוטב: את לוקחת מחבת שמה בתוך המחבת רסק עגבניות חצי כפית של שום כתוש רבע כפית של כורכום כפית וחצי של פפריקה חצי כפית של אבקת מרק עוף ואז שמה חצי כוס של מים ומתחילה לערבב ואם שה עדיין כמו הרסק ששמת תשימי עוד קצת מים עד שזה יהיה נוזלי ואז שמה על הגז למשך 2 דק ואז את מוציאה ומערבבת את הרוטב והפסטה ביחד וזהו
באותו הנושא: