8 תשובות
מקווה שכן
אנונימית
לצערי לא
כן
כן. תאמיני לי שהאינטרסים של המחבלים עצמם עכשיו לשמור עליה שלא תיפול לה שערה מהראש. חטיפת אזרחים של מדינה אחרת זה אירוע בטחוני שיכול להתפוצץ. ואם הם משקרים שהיא בחיים והיא לא זה הרבה יותר גרוע בשבילם. שגרירות גרמניה פתחה בחקירה וזיהתה דרך את אחד המחבלים שהיה איתה בטנדר וחקרה מי זה. פנתה אליו ואמרה חביבי המצב שלכם חרא. היא בחיים ואני מקווה שהחבלה שהיא קיבלה בראש תגרום לה לא לזכור את מה שהיא עברה והיא תרקוד כמו שלא רקדה בחיים עוד כמה חודשים. היא בחיים. תחשבו טוב.
אף אחד לא יודע מה עשו לה. כן היא הייתה עם רגליים שבורות כן היא הייתה עם חבלת ראש. אבל הצבע גוף שלה לא השתנה, גופה אחרי כמה שעות הופכת לחיוורת ואפילו תוך חצי שעה במקרים רבים. לפי הסרטון ולפי השעה זה פורסם בשעות אחר הצהריים והמסיבה הייתה ב6 בבוקר. יכול מאוד להיות שהיא הייתה מחוסרת הכרה
תאמין לי שאם הם שיקרו, הרי כבר נמסרה מהצד שלהם הודעה למשפחה שהיא בחיים, המצב שלהם כלכך גרוע שהם כבר עכשיו יכולים להתאבד. אם היא הייתה גופה הם היו משאירים אותה שם כמו את כולם. כמו שאמרתי בשגרירות לא יושבים אנשים מטומטמים וגם תהיה התערבות רופאים בזה שיגידו בדיוק את מה שאמרתי, הצבע גוף שלה זה הרמז העיקרי למצב שלה. מה שהיה לה בראש דומה לחבלה, כדור לא יעשה נזק כזה גדול. נותן לנו לקוות שהיא תצא מזה בזול, תתפללו בשבילה ולא צריך לקבור בן אדם חי.
הסברתי לך הכל ואת עדיין במיינדסט שהאנשים שיושבים בשגרירויות לא שונים מבני 14 שיושבים בסטיפס. כן הם הגיעו למחבל הזה. זו עובדה.
למה לבזבז דווקא עליה משאבים? כי היא אזרחית של מדינה אחרת ובואי נגיד שרק גרמניה מחליטה מה עושים עם האזרחים שלה.
עכשין לא הבנתי את מנסה בכוח לקבור אותה?
באותו הנושא: