3 תשובות
חומרים:

ראש כרוב אדום

2 כפות חומץ

כפית סוכר

כפית מחוקה של מלח

לימון אחד

שן שום כתושה

2 כפות מיונז (רגיל או קל)

הוראות הכנה:

מנקים את הכרוב מהעלים החיצוניים, חותכים אותו לרבעים ומנקים את הליבה הקשה.

חותכים את הכרוב לרצועות כמה שיותר דקות

מתבלים את הכרוב במלח, סוכר, חומץ, לימון ושום, ומערבבים את הכל יחד

מניחים לחצי שעה בצד. בזמן זה הכרוב יתרכך ויוציא מעט נוזלים, והחומרים יגבשו להם טעם אחיד.

מוסיפים את המיונז ומערבבים היטב, והסלט מוכן להגשה.
קרנינה
המתכון הנ"ל מנצח
נסי ולא תתאכזבי.
גלי@
חילח
צמצ
באותו הנושא: