תשובה אחת
שואל השאלה:
זה מוחק לגמריי את החשבון? לאנשים אחרים זה יראה שהחשבון כבר לא קיים?
זה מוחק לגמריי את החשבון? לאנשים אחרים זה יראה שהחשבון כבר לא קיים?
אנונימית
באותו הנושא: