2 תשובות
ראה מדריך לשימוש בסיר לחץ בתגית "סיר לחץ, מדריכים".
מערכת סטיפס
בסיר לחץ ממלאים מים עד קו שמסומן בסיר או לפחות קצת יותר מחצי
שמים תאוכל והתבלינים וסוגרים היטב את הסיר עם הידית
לאחר מכן שמים אותו על האש ומחכים חצי שעה עד שעה וחצי
תוך כדאי השימוש בסיר יהיה רעש של אדים ויתפרצו אדים כלפי חוץ לכן אין לעמוד ליד זה
אחרי 2 פעמים שהסיר הוציא אדים או עבר הזמן כשעה או חצי שעה תלוי מה מבשלים
יש לסגור תגז ולא לגעת בו ובשום פנים ואופן לא לפתוח כי זה יכול להתפוצץ מההדף מסוכן
לכן לתת לו להתקרר לבד, אחרי שהתקרר קצת והסיר נהיה פושר קחי תסיר מתחת לברז שיטפי במים קרים כשהסיר קר רק אז לפתוח תסיר בהצלחה