5 תשובות
פשוט להחליף לנטורינה (או מחמאה) במקום חמאה ושוקולד מריר
מצרכים:
300 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר מפוררים
8 קוביות שוקולד מריר (30 גרם)
50 גרם חמאה (לפרווה- נטורינה)
3 כפות אבקת קקאו
3-4 כפות סוכר גדושות
חצי כוס חלב (לפרווה מים)
*קוקוס לציפו
אופן הכנה:
-מניחים בקערת זכוכית את החמאה וקוביות השוקולד וממיסים במיקרוגל מספר שניות. מוציאים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת שוקולד חלקה.
-מערבבים חצי כוס חלב (או מים) עם אבקת הקקאו והסוכר (הערה: מומלץ לערבב את הסוכר והקקאו בכמה כפות מים רותחים ולאחר מכן להוסיף חלב/מים עד חצי כוס). לאחר שהסוכר נמס שופכים לקערת השוקולד.
-מוסיפים לקערה את פירורי הביסקוויטים ומערבבים היטב (אם במקרה התערובת יוצאת קצת יבשה או מתפוררת יש להוסיף מים או חלב לפי הצורך).
-בעזרת הידיים יוצרים כדורים וטובלים בתוך צלחת קטנה עם קוקוס.
עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה
שואל השאלה:
אני צריכה ממש כמויות גם
אנונימית
נכון שכדורי שוקולד זה הקינוח הכי טעים וביתי לשישי שבת?
כמעט תמיד עושה.
אני קונה אבקה מוכנה אבל מהסופר וזה פרווה אז אין לי שמץ מתכון
באהבה, זמן מרפא את הכל
אפשר להמיס שוקולד לבד בכלי מעל מים רותחים (לא לערבב אותם, סיר או כלי עם מים רותחים ומעליו כלי עם השוקולד)
ותכלס אפשר גם להכין את זה עם נוטלה או ממרח שוקולד אחר במקום להמיס
אנונימית