3 תשובות
מצרכים
2
בצל קצוצים או מגורדים בפומפיה
כוס
שמן
2 שיני
שום
2 קופסאות
רסק עגבניות קטנות
1 כפית
פפריקה
כפית
כורכום
כפית
כמון
כפית
פלפל שחור
1 כפית
מלח
1 כף
סוכר
יחידה
עגבניות מרוסקות
1 כוס
מים
1 חבילה
ספגטי
אופן ההכנה
איך מכינים ספגטי ברוטב עגבניות ?
בסיר גדול ורחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עם מעט מלח על אש קטנה תוך ערבוב, עד שהבצל הופך להיות זהוב, כ-15 דקות
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים יחד כחצי דקה. זהירות לא לשרוף
מוסיפים את הפפריקה, הכמון, הכורכום, הפלפל ורסק העגבניות ומערבבים כמה שניות
יוצקים את העגבניות המרוסקות והמים ומתבלים במלח ובסוכר החום ומערבבים
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-15-20 דקות
במקביל מבשלים את הספגטי בסיר עם הרבה מים ומלח עד שהספגטי כמעט מוכן והוא עדיין קצת קשה באמצע. מסננים ומעבירים לסיר עם הרוטב
מבשלים יחד כ-3-5 דקות, מערבבים היטב ומגישים
טיפ: אפשר להוסיף גבינת פרמז' מגורזת למעלה, זיתי קלמטה, עלי בזיליקום וכל מה שאתם אוהבים לשדרוג המנה בתאבון!
2
בצל קצוצים או מגורדים בפומפיה
כוס
שמן
2 שיני
שום
2 קופסאות
רסק עגבניות קטנות
1 כפית
פפריקה
כפית
כורכום
כפית
כמון
כפית
פלפל שחור
1 כפית
מלח
1 כף
סוכר
יחידה
עגבניות מרוסקות
1 כוס
מים
1 חבילה
ספגטי
אופן ההכנה
איך מכינים ספגטי ברוטב עגבניות ?
בסיר גדול ורחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עם מעט מלח על אש קטנה תוך ערבוב, עד שהבצל הופך להיות זהוב, כ-15 דקות
מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים יחד כחצי דקה. זהירות לא לשרוף
מוסיפים את הפפריקה, הכמון, הכורכום, הפלפל ורסק העגבניות ומערבבים כמה שניות
יוצקים את העגבניות המרוסקות והמים ומתבלים במלח ובסוכר החום ומערבבים
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-15-20 דקות
במקביל מבשלים את הספגטי בסיר עם הרבה מים ומלח עד שהספגטי כמעט מוכן והוא עדיין קצת קשה באמצע. מסננים ומעבירים לסיר עם הרוטב
מבשלים יחד כ-3-5 דקות, מערבבים היטב ומגישים
טיפ: אפשר להוסיף גבינת פרמז' מגורזת למעלה, זיתי קלמטה, עלי בזיליקום וכל מה שאתם אוהבים לשדרוג המנה בתאבון!
תכיני את זה בנפרד שימי
בצל תטגני אותו טוב טוב ותוסיפי
רסק עגבניות
מלח
פלפל
כפית סוכר
לערבב עד שמוכן ולהוסיף על הפסטה
בצל תטגני אותו טוב טוב ותוסיפי
רסק עגבניות
מלח
פלפל
כפית סוכר
לערבב עד שמוכן ולהוסיף על הפסטה
שואל השאלה:
תודה לכולם :)
תודה לכולם :)
באותו הנושא: