3 תשובות
הכל יהיה בסדר והכל יעבור אם את צריכה לפרוק אני פה
אני גם ככה אבל תמצאי דברים משמחים אותך נגיד אני משחקת פורטנייט וזה מאוד כיף לי ואני תופרת מעצבת מציירת הולכת לקניון (כמובן לא בסגר)
היי אנונימית,

מתארת לעצמי כמה זה מתסכל להסתכל לאחור, לאחר מעשה, ולהבין את הטעות שנעשתה... זה בטח גורם לך לכעוס על עצמך ואולי גם על הסביבה, וסביר שזה גם מאוד מבאס אותך. נשמע שהטעויות האלו מאוד מטרידות אותך, וגורמות לך להרגיש חסרת מנוחה... נדמה שהן מטלטלות אותך, מציפות אותך נפשית וריגשית, גורמות לך לעצב רב ומכאן שגם לבכי... נראה שזה גורם לך להרגיש לא מרוצה ואולי גם לסלידה מעצמך ?

ייתכן והשיתוף שלך כאן הוא ביטוי לקול של תקווה ורצון להישמע, להיעזר, להיתמך. אם תרצי בכך, אני מזמינה אותך לשוחח איתנו בצ'אט של אתר סה"ר סיוע והקשבה ברשת. בצ'אט תוכלי לפרוק את שעל ליבך, להתייעץ, ולקבל אוזן קשבת, מכילה ולא שיפוטית. נקשיב לך.

מחכים לך...

שלך,

מתנדבת בסה"ר.