7 תשובות
סודה לשתייה אבל זה יתפח קצת יותר
קמח תופח
זה לא נכון, אל תשימי סודה לשתייה, זה לא תחליף לאבקת אפייה.
אפשר במקום אבקת אפיה לשים סודה לשתייה, אבל חצי כמות. לבריאות.
אפשר לנסות לשים קצת שמרים (השמרים שבאים בפירורים לא הטריים)
זה יתפיח את הבצק קצת
בעיקרון תמיד אפשר להשתמש בקמח תופח
קצת סודה לשתייה-אבל זה לא תמיד תחליף יש מתכונים הדורשים גם סודה לשתייה וגם אבקת אפייה
אם את/ה מכינ/ה לחם או משהו באזור הייתי מציעה להשתמש בשמרים יבשים
קמח תופח זה קמח עם אבקת אפייה אם היה לה היא לא הייתה שואלת.