7 תשובות
מתכון מהיר עם קמח שמרים זה אוקסימורון. מצטער.
קמח שמרים = קמח מעורבב עם שמרים יבשים.
כלומר, אותו העסק כמו אם תיקחי קמח + שמרים יבשים - התפחות, לישה וכל החבילה הזו.

אבל, את יכולה להתייחס אליו כאל קמח רגיל ולא לתת לו לתפוח עם השמרים.
נגיד, לעשות ממנו פנקייקים ואז להוסיף אבקת אפייה וכו'.
לנוכחות של השמרים לא תהיה שום השפעה.
שואל השאלה:
אוקיי תודהה
חשבתי של שמרים יש השפעה גם אם לא מתפיחים
אנונימית
לא. לא באמת.
שמרים הם לא בדיוק היצורים המהירים ביותר בעולם.. אם את עושה מהכל פנקייקים וזה לוקח כמה עשרות דקות.. לא מצפה לבעיה. האמת שאני חושב שגם אני השתמשתי בקמח שמרים כך בעבר והיה טוב.
שואל השאלה:
תודה לך ❤
אנונימית
בכיף. אם יש לך עוד שאלות בקשר למטבח, תרגישי חופשי.
שואל השאלה:
אין לי אבל תודה בכל מקרה, הפנקייקים באמת יצאו טוב
אנונימית
טוב לשמוע חח. אם יהיו מתישהו, זו הייתה כוונתי