4 תשובות
קפה קוריאני
מה צריכים:
2 כפות קפה נמס
2 כפות סוכר
2 כפות מים רותחים
חופן קוביות קרח
חלב
מה עושים:
לקערה גדולה ועמוקה מכניסים קפה נמס, סוכר ומים רותחים

טורפים את הרכיבים עם מיקסר (הכי מהיר ויעיל), עם מטרפה (סבבה) או עם כף (לא מומלץ) עד לקבלת קצף סמיך

בכוס גדולה ממלאים חלב וקרח

עם כף יוצקים קצף-קפה בכמות הרצויה מהקערה לכוס, ומערבבים אם רוצים
הערות:
אי אפשר להכין את הקצף של הקפה הקוריאני בכמות קטנה, אבל אתם לא חייבים לשתות הכול באותה כוס, אפשר לכסות את הקצף שנשאר ולשמור במקרר
אל תתייאשו באמצע הערבוב, עם מטרפה או כף זה יכול לקחת גם 5 דקות של ערבוב נמרץ
במקום חלב קר וקרח אפשר למזוג חלב חם ולקבל קפה חם קרמי ומפנק
זה נשמע מעפן אבל:
תעשי תה עם חלב זה ממש טעים אה וסוכר
או שתקחי כוס חלב בכוס זכוכית וחממי במקרו ואז שימי שוקולית (שוקו) זה עושה אתזה יותר טעים ככה


אממ מקווה שעזרתי חח
תכיני לימונדה ושימי שם כף פתל קפוא
חצי כף אוכמניות קפואות
ומיקס פירות יער שתי כפות