10 תשובות
את יכולה לנסות משים כמה פרוסות לחם בתוך התנור או בטוסטר ואז שהם יתחילו להישרף ממש מעט תוציאי אותם תני להם להתקרר ואז שימי אותם בתוך שקים ניילון ותכתשי אותם עם פטיש של שניצלים או מערוך על שהם יהיו דקים מאוד..
בטוסר!

מקווה שעזתרתי.
אנונימי
בחנות תשאלי את המוכר " איפה יש פירורי לחם "...
למה למחוק תשובות?
אנונימי
שואל השאלה:
כי אני שואלת איך להכין פירורי לחם בבית ואת אומרת לקנות
אז זה הגיוני שהם מוחקים
את לא חושבת?
למה שוב את רושמת אותה תשובה?
מקווה שימחקו שוב אותי ואותך,
אני לא צריכה אותך בשביל לדעת שאם רוצים פירורי לחם הולכים לקנות.
שואלת השאלה
אבל אני מנסה לעזור לך, את מבינה שלחם עצמו שצריך לחמם ולרזק עולה יותר מפירורי לחם ב 4 ש" ח? בשביל זה יש את האתר בשביל לתת טיפים, אם האתר מוחק את התשובה שלי, סימן שזה אתר סתם... פתטי ולא מבין את הגולשים, יום טוב ולהתראות
שואל השאלה:
את חמודה מאד, ואת צודקת בהחלט
רק שאני כרגע תקועה ולא יכולה לעזוב את הבית ולרדת לקנות
אז רציתי לדעת איך לעשות בבית
ברור שעדיף לי לקנות, זה הרבה יותר משובח וטעים
אבל העניין באתר הזה שהוא טיפים למקרים שאת תקועה,
הבנת חמודה
אל תפגעי
גם לי מחקו תשובות ושאלות ונפגעתי.
שואלת השאלה
יש גם אנשים שלא יכולים לאכול לחם עם שמרים או לעניינו פירורים שכאלה. וחכן העצה טובה מאווד. תודה רבה
מתן
הוספה לתשובה למעלה
אחרי שמצנימים את הלחם אפשר להכניס למעבד מזון עם סכין הלהב ואח"כ לסנן זה יוצא מצויין כמו בחנות רק יותר טרי וטוב
יצחק
פירורי לחם בחנות לרוב מכילים חומרים שעדיף לא לאכול, אז בהחלט עדיף לעשות פירורי לחם ועוד יותר טוב להכין גם את הלחם
toolip
הכי הכי פשוט..
לוקחים פרוסות לחם, אפילו קפואות מהמקפיא, ומרטיבים אותם במים מהברז שיתרככו.
סוחטים את הלחם טוב טוב מהמים ומפוררים את הלחם בידיים לתוך קערה. יכול להיות שישארו גושי לחם בגדלים שונים אבל זה ממש לא משנה...
אם קצת קשה "להדביק" אותם לשניצל משתמשים בעוד קצת ביצה. זה יוצא מעולה כי הלחם נהיה קריספי בטיגון.

קל קל קל, בלי להתחיל לשרוף בתנור וכל הטררם...
שתי פרוסות לחם יספיקו לשניים שלושה שניצלים גדולים
טל