3 תשובות
קמח תופח הוא קמח רגיל בתוספת אבקת אפייה.
לחם בדרך כלל מכינים עם שמרים, ולכן רצוי להשתמש בקמח רגיל.
שלום:

התשובה היא כן ניתן להכין עם קמח תופח
הלחם יצא מעט יבש כי המרכבים של הקמח התופח אוהבים מים
בנוסף הוא יחזיק מעמד רק לאותה ארוחה
במידה ורוצים לשפר את המתכון במקום מים יש לשים בירה לבנה השמרים בבירה ואבקת אפיה יעשו פלאים בלחם
תנסו
בתאבון
כן ואת לא צריכה להוסיף שמרים תחפשי בגוגל "לחם מקמח תופח-מתכונים" וזה יביא לך מתכונים
באותו הנושא: