11 תשובות
אל תעשי את זה!
שואל השאלה:
אני כן רוצה!
לא.
תאכלי בריא ותעשי הליכה של חצי שעה ביום כל שבוע.
אל תתחילי עם זה בבקשה.
שואל השאלה:
בבקשה תגידו לי
58 זה לא נוראי מה יש לך
דבר ראשון זה תלוי בגובה שלך
דבר שני את לא 'רוצה להיות אנורקסית כי זה כמו לרצות להיות פסיכופת
דבר שלישי אנורקסיה זה חולני אין שום סיבה שתרצי את זה
דבר רביעי אוכל זה טעים, ואני אישית לא יכולה, ליטרלי לא יכולה, לוותר על זה, זה באמת שליש בערך מה שעושה לי את היום שמח יותר
אנונימית
שואל השאלה:
אוף. מה עושים?
משלימים עם עצמך ואם זה לא מתאים- מתמודדים בדרך בריאה וטבעית.
אנונימית
שואל השאלה:
תאמיני לי שאת לא רוצה ליהיות אנורקסית, זה לא משהו שצריך ללמוד לעשות זה לא איזה תרגיל או שיטת דיאטה, זו מחלה, מחלה שהרסה לאנשים את החיים. אם את רוצה להרזות, אנורקסיה זו ממש לא הדרך, את יכולה להתחיל לאכול בריא, לעשות יותר ספורט.
אנורקסיה זאת מחלת נפש וזאת מחלה מאוד מאוד קשה מניסיון.
את לא רוצה להגיע למצבים האלה - גם למצבים של אובססיות נפשיות ודימוי עצמי שיורד כל רגע וגם מבחינה פיזית - השיער ינשור, הציפורניים ייחלשו, את תרגישי עייפה מאוד כל הזמן, יכאב לך הראש הרבה, יכול להיפסק המחזור ועוד המון דברים בריאותיים שיכולים מאוד להשפיע לך על העתיד.
יש דרך לרדת במשקל - וזה באמצעות תפריט מסודר ומגוון שמכיל מספיק דברים ביום ועשייה טובה של ספורט.
היי יקרה,
יש הרבה כאב בשאלה שלך ואני דואג לך...
אני מתאר לעצמי עד כמה זה מתסכל ומייאש להרגיש שאת לא שלמה עם עצמך, להרגיש שאת רוצה להראות אחרת.
נשמע שאת מנסה להיאבק בזה כבר זמן רב ולא מוצאת את הדרך לעשות את השינוי.. מאבק שלרגעים הוא קשה וכואב עד שייתכן שאת מרגישה שכבר אין לך כוח להמשיך להילחם בו.
נראה שיש גם בדידות שמלווה אותך, כאילו אינך מוצאת את המקום הנכון עבורך, מקום שתוכלי להרגיש בו יותר שלמה עם עצמך ועם הסביבה, שאולי לא תרגישי שקופה מול אחרים.
ניסית לדבר עם ההורים או עם היועצת בבית הספר על הרגשות שמלווים אותך, על הרצון לעשות שינוי?
לעיתים שיתוף ברגשות, במה שאת עוברת וחווה יכול להקל עליך מאוד את ההתמודדות ואולי אפילו לעזור לך במציאת הדרך לשינוי.
לכן חשבתי להזמין אותך לשתף אותנו..
אני מתנדב בעמותת סה"ר ויש לנו צ'אט אישי ואנונימי שדרכו ניתן לדבר עם אחד מאיתנו המתנדבים והמתנדבות, ניתן לעלות מכל מקום שאת נמצאת.
ניתן לפנות אלינו כל ערב (מלבד שישי) בין השעות תשע לשתים עשרה בלילה.
אני מצרף לך קישור לאתר שלנו, אנחנו כאן כדי להיות לך לאוזן קשבת, שלא תצטרכי להתמודד לבד...
מחכה לשמוע ממך,
מתנדב סה"ר