3 תשובות
אני חושב שכן
לא נראלי
כן.
כאשר מוחקים משתמש משמע שכל מה שקשור אל המשתמש שלך הכל נמחק גם כן משום שאין זכר למשתמש שלך יותר.
אנונימית