4 תשובות
עדיף שיהיו עוד מנות נגיד פסטות שונות או סלטים אבל סה"כ זה יכול לעבוד.
בכללי אני חושבת על זה שצריך להביא את המק אנד צ'יז לארץ, זה בינתיים לא תפס פה כמו בארהב שם הם ממש עפים על זה. אני חושבת שכן ילך כי זה טעים וכולם אוהבים מקרוני
^
זה לא יכול לתפוס באותה צורה בארץ בגלל שבחול הרבה פעמים במסעדות זה פשוט מנת צד כמו צ'יפס למנה בשרית כגון המבורגר או עוף או ברביקיו וכו' ובארץ יש כשרות אז זאת אומרת שזה יצטרך להיות המנה העיקרית כנראה בגלל שאם עושים כמו בארה"ב אז יהיו הרבה פחות לקוחות.
זה לא יכול לתפוס באותה צורה בארץ בגלל שבחול הרבה פעמים במסעדות זה פשוט מנת צד כמו צ'יפס למנה בשרית כגון המבורגר או עוף או ברביקיו וכו' ובארץ יש כשרות אז זאת אומרת שזה יצטרך להיות המנה העיקרית כנראה בגלל שאם עושים כמו בארה"ב אז יהיו הרבה פחות לקוחות.
אני לא מסכימה איתך. יש מסעדות חלביות כמו ביגה שמוכרות פסטה מוקרמת בגבינה בתור מנה מאוד גדולה ויש שאוהבים את זה. אמא שלי מתה על המנה הזאת. פשוט זה לא תפס בארץ כמו בארהב כי אין מודעות לכמה שזה טעים וזה באמת טעים
באותו הנושא: