2 תשובות
לי עבר המלווה לפני כמה חודשים והאמת גם אני הייתי בלחץ ממקומות כמו תל אביב,לרוב אני מעדיף לא ליסוע לתל אביב עם אוטו כי באמת שזאת עיר גם עמוסה וגם אין חנייה(תלוי באזור) אבל מהפעמים שכן נהגתי אני יכול לומר שקולטים את זה די בקלות,לגבי זה שאת לא מוצאת את הנתיב תעקבי אחרי מי שלפנייך ואם את הראשונה פשוט תלכי לפי ההגיון ולגבי זה שהנהגים לחוצים...אל תתני לזה להלחיץ אותך,לי גם צופרים לפעמים ולא בגלל שעשיתי משהו לא בסדר,פשוט בארץ יש אנשים שאוהבים לצפור אז אל תתני לזה להלחיץ אותך
אם יש לך עוד שאלות אני פה
אם לא מכירים את האזור חשוב לנסוע עם waze, ולהאט אם לא בטוחים מה לעשות (ולא לעצור באמצע הכביש), מקסימום אם טועים בדרך אז נוסעים עוד כמה דקות.
אם יש כביש בבנייה שלא ברורים בו הנתיבים אפשר להאט, להיצמד לנתיב הימני ולנסוע לאורך המדרכה כשהיא הגבול הימני. לפעמים אם נשארים על הכביש סימנים מחוקים שאם הם נראים רלוונטים למצב הכביש אפשר לנסוע לאט ולהיעזר בהם. אפשר גם להיעזר באיך שאחרים נוסעים אבל לא להסתמך על זה לגמרי כי לא כולם נוסעים כמו שצריך על הכביש. הכי חשוב, אם מישהו צופר בגלל נסיעה איטית לא להילחץ מזה, להמשיך לנסוע באותה מהירות, ולהיצמד לנתיב הימני אם יש.
זה טוב שיש סוג של פחד מסיטואציות שונות בכבישים כי הכביש הוא בכל זאת מסוכן אבל אסור לגרום לזה למנוע ממנו דברים. צריך להמשיך להתמודד עם דברים כאלה כדי לצבור ביטחון שמשפר את היכולת להגיב במצבי חירום שיכולים לקרות בכביש כי לא תמיד אפשר להימנע מנסיעה במקומות בעיתיים.
לפני בערך שנתיים וחצי הוצאתי רישיון ועם הזמן דברים שהיו לי טיפה מסובכים בכביש עכשיו הרבה יותר פשוטים כי נתקלתי בהם הרבה פעמים בכביש ועם הזמן למדי להגיב למצבים שונים.
מקווה שלא חפרתי יותר מידי