5 תשובות
אני מצרפת קישור, בהצלחה רפואה שלמה אמן.
חשוב לציין שלא כל עוגה ללא סוכר מתאימה לסכרתיים ושישנם תחליפי סוכר שאינם מאושרים לשימוש לחולי סכרת. חשוב לוודא מבחינה בריאותית שמרכיבי העוגה אכן מותרים לשימוש למי שעבורו מיועדת העוגה. בריאות!
למעשה כל עוגה בחושה כאשר ממירים במתכון את הסוכר ב-"כמו סוכר"
אברהם שרם מומחה סטיפס
לא הרבה יודעים אבל קמח שיפון- שדומה קצת לקמח מלא מועט מאוד בפחמימות ואפשר לעשות איתו עוגות- וכן קמח סויה שכמעט אין בו פחמימות ויוצא מאוד פריך- כמובן עוגות שזהות לטורט או לפשטידות אבל לא עוגות שמרים.
אפשר לקנות סטבייה שהיא בעצם תחליף סוכר טבעי..
צרפתי לך לינק לאתר שיש בו רשימה של כמה חנויות באינטרנט שאפשר לקנות את זה משם.. בארץ זה פשוט נורא יקר: (