16 תשובות
שעתיים נראלי
5 שעות לפחות
ארבע שעות
אנונימית
6 שעות
את שומרת כשרות ואת לא יודעת כמה זמן צריך לשמור?
יש כאלה שומרים 4 יש כאלה שומרים 6 ויש כאלה שומרים 8. זה תלוי בך וברמת שמירה שלך. בכל מקרה הנה הזמנים המקובלים.
שואל השאלה:
עד היום שמרתי 6 אבל אני רוצה להיות בטוחה ששומרים 6 שעות ושאני לא סתם מחכה כל כך הרבה זמן^^^
מה ההבדל בין הזמנים?^
כאילו בן לשמור 4 שעות ל 6 שעות ו8 שעות? מה ההבדל..?
עד היום שמרתי 6 אבל אני רוצה להיות בטוחה ששומרים 6 שעות ושאני לא סתם מחכה כל כך הרבה זמן^^^
מה ההבדל בין הזמנים?^
כאילו בן לשמור 4 שעות ל 6 שעות ו8 שעות? מה ההבדל..?
אנונימית
זה תלוי תשאלי את ההורים שלך אשכנזים בדרך כלל שומרים 3 וספרדים לרוב 6 והולנדים שעה
יש המון דעות של זה.
ב6 שעות אתה יוצא "חוקי" לכל הדעות
ב6 שעות אתה יוצא "חוקי" לכל הדעות
אנונימית
עוף 5 שעות בשר שהוא יותר כבד כמו סטייק 6 שעות
תפסיקו לבלבל במוח^
על פי ההלכה, בין של אשכנזים ובין של ספרדים - זאת אומרת ההלכה לכולם היא 6 לחכות אחרי אכילת בשר/עוף 6 שעות עד אכילת מאכלי חלב.
וזה תקף גם לתבשיל שבושל בו עוף/בשר רק שלא אכלו את הבשר וההיפך.
קיצר, 6 שעות כמו ששמרת עד עכשיו, את ממש לא שומרת סתם.
על פי ההלכה, בין של אשכנזים ובין של ספרדים - זאת אומרת ההלכה לכולם היא 6 לחכות אחרי אכילת בשר/עוף 6 שעות עד אכילת מאכלי חלב.
וזה תקף גם לתבשיל שבושל בו עוף/בשר רק שלא אכלו את הבשר וההיפך.
קיצר, 6 שעות כמו ששמרת עד עכשיו, את ממש לא שומרת סתם.
שואל השאלה:
אוקיי תודה :)
אוקיי תודה :)
אנונימית
לא רשום בשום מקום כמה זמן צריך לחכות. לפי מחקר הזמן שלוקח לבשר להתעכל הוא יותר הרבה מאשר חלב. אז צריך לחכות יותר זמן.
אנונימית
בשר בקר הוא כבד יותר ולכן מתעכל לאט יותר - שומרים 6 שעות אחרי בשר בקר
שניצל זה בשר עוף. קל יותר. מתעכל מהר יותר.
שומרים 3 שעות.
שניצל זה בשר עוף. קל יותר. מתעכל מהר יותר.
שומרים 3 שעות.
6 שעות
שש שעות
באותו הנושא: